Webinar

Hofman Streaming Facility produceert een webinar als een tv programma. Door de webinar op een originele en boeiende manier in beeld te brengen, houden we de aandacht van de kijker vast. Er ligt hier een mooie uitdaging omdat webinars vaak langer zijn dan doorsnee online video’s.
Samen met de opdrachtgever maken we het script en coachen we de presentator(en).
We produceren vaak bij onze opdrachtgevers op kantoor met meer simpele set-ups, maar voor opdrachtgevers die groots willen uitpakken, werken we met meercamera opstellingen.

Wij zorgen voor maximale impact van jouw (educatieve) content via live webinars. We adviseren over de inhoud en presentatie van de content en we ontzorgen onze opdrachtgevers door zowel inhoudelijk als technisch de regie in handen te nemen.

ONLINE TECHNIEK

Er zijn goede online platformen beschikbaar die zorgen voor de registratie en streaming van het webinar. Daarbij wordt de data op deze platformen opgeslagen zodat er achteraf analyses gemaakt kunnen worden over het kijkgedrag.

We zijn platform onafhankelijk en kunnen werken met elk type online webinar software. We hebben veel ervaring met de bekende platformen, en kunnen aan de hand van de eisen van de opdrachtgever het juiste platform adviseren, inrichten en managen.

Wij kunnen meedenken met elke stap van het proces: van de campagne voor het werven van deelnemers tot aan de e-mail met een upsell aanbieding na afloop.

VOORDELEN WEBINAR

  • gecontroleerd uitzenden naar bekende kijkers
  • hoge marketing/sales waarde met geavanceerde en gedetailleerde analytics
  • direct contact met kijkers
  • inspelen op interactie en live analytics
  • exclusieve content bieden aan een selecte doelgroep
  • technisch niet complex en zeer schaalbaar

Referenties

Advertentie